سخنان قصار ظریف: خیلی بهاییها اصرار میکنند
مذهبشان را در تمامی فرمها بنویسند
سام قندچی
http://www.ghandchi.com/3103-zarif.htm
مطالب مرتبط: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(تذکر: یک لینک که در سطور پایانی متن آمده و از سایتهای داخل ایران است در لیست مطالب مرتبط در بالا به خاطر حفظ امنیت کاربران درج نشده است)
روز گذشته مطلبی از این نگارنده منتشر شد تحت عنوان: اپوزیسیون، بهاییان، همجنسگرایان و کلاً ال جی بی تی کیو اِی. و امروز شاهد از غیب رسید و اطلاعیه ی سرویس خبری جامعه ی جهانی بهایی را که خانم دکتر شادی صدر بازتوییت کرده و در مورد آزاررسانی تازه ی رژیم اسلامی به بهاییان در ارتباط با کارت هوشمند ملی است، ملاحظه کردم. به یاد سخنان قصار دو سال و نیم پیش آقای محمد جواد ظریف در آفریقای جنوبی افتادم که جهت یافتن راه حلی برای معضلات حقوقی تبعیض علیه بهاییان در ایران، مکالمه ی زیر را با مقامی بین المللی که سابقه خدمت در سمتهای عالی بهایی داشته، ارائه کرده بود:
در مورد دروغگویی در این روزها خیلی بحث کرده ایم؛ اما، دوباره فکر می کردم که بازهم پاسخ همه ی این مشکلاتِ رژیم کوکلاکس کلان های اسلامی را همان آیت الله خمینی از اول در آن "عصر طلایی،" داده بود: «خداوند انشاالله همه ی ما رو آدم کند». البته اگر تصویرِ همراه این نوشته را با دقت مورد توجه قرار دهید، و اگر تکامل و اصلاح رژیم اسلامی تحت هدایت اصلاح طلبان نظیر داستان فراکسیون امید و انتخابات چهار سال پیش مجلس در اسفندماه 1394، همچنان ادامه پیدا کند، به خوبی روشن است که اگر با همین سرعت جلو برویم شاید انشاءالله تا 1400 سال دیگر مسأله ی بهاییان نظیر بقیه ی مشکلاتِ تبعیض در رژیم اسلامی، حل شود. دیگر این با جامعه ی مدنی ایران است که در انتخابات پیش رو در اسفندماه امسال گزینه ی #تحریم_انتخابات را برگزینند یا نه. البته تحلیل از سخنان آقای ظریف همیشه آسان نیست، دکتر مرتضی انواری در ارتباط با ماجرای سردار قاسم سلیمانی، در مصاحبه ای تلویزیونی، **این لینک از سایتهای داخل ایران است اگر مسأله دارید کلیک نکنید**، تحلیلی شنیدنی را از سخنان روز گذشته ی آقای محمد جواد ظریف، ارائه کرده که بشنوید و خود قضاوت کنید. اما به اصل بحث برگردیم، در واقع شاید تا آنجا که به موضوع دیانت بهایی و اقلیتهای دیگر مذهبی در ایران مربوط می شود، شاید آقای ظریف و دیگر اصلاح طلبان بد نباشد دو جمعه گردی را که کمتر از 10 سال پیش دکتر اسماعیل نوری علا منتشر کرده بودند، مورد مطالعه قرار دهند که اولی تحت عنوان «اقليت های دينی و سکولاريسم» و دومی تحت عنوان «در ميان بهائيان ايران» منتشر شده بود. شاید بعد از مطالعه آن دو مقاله متوجه شوند که چرا مردم دیگر اصلاح طلبی را راه آینده ی ایران نمی دانند و دو سال است بعد از خیزش96 به روشنی، جنبش سکولاردموکراسی را برگزیده اند.
به امید جمهوری آینده نگر دموکراتیک و سکولار در ایران،
سام قندچی
IRANSCOPE
http://www.ghandchi.com
هشتم بهمن ماه
1398
January 28, 2020
متون برگزیده
http://featured.ghandchi.com
برای حزب جمهوریخواهان سکولار دموکرات و آینده نگر ایران
http://www.ghandchi.com/futuristparty/index.html